Колико се прави макета?
3 posters
Страна 1 of 1
Колико се прави макета?
Мене занима колико времена би требала да се ради макета како би било све како треба.Ја нпр.некад кад немам да учим,
седнем по цело поподне и скоро је саставим целу,наравно без бојења.Оне налепнице налепим увече ако стигнем па неки други дан
фарбам.Ових данан ми моји недају да радим јер имам два кеца из првог полугодиста а и моји ми казу да ми соба смрди на фарбару,па ми и због тога недају.
седнем по цело поподне и скоро је саставим целу,наравно без бојења.Оне налепнице налепим увече ако стигнем па неки други дан
фарбам.Ових данан ми моји недају да радим јер имам два кеца из првог полугодиста а и моји ми казу да ми соба смрди на фарбару,па ми и због тога недају.
Jasim- Број порука : 24
Локација : Багрдан
Re: Колико се прави макета?
Док не пробаш нећеш знати
Свако ради како и колико њему одговара, кажу људи на интернету да за малу макету треба око 10 сати што ће рећи око недељу дана по сат-два како распоредиш.
Али ако теби твоји не дају онда ти нема спаса док не поправиш те кечеве
Свако ради како и колико њему одговара, кажу људи на интернету да за малу макету треба око 10 сати што ће рећи око недељу дана по сат-два како распоредиш.
Али ако теби твоји не дају онда ти нема спаса док не поправиш те кечеве
Re: Колико се прави макета?
Зависи то од скил-ливела, то имаш на кутијама назначено. То су ти најбољи показатељи захтевности макете у односу на време потребно за њено састављање. Најбрже се склапају макете са малим бројем делова, али није правило да ћеш их увек и урадити баш брзо - можда је шема фарбања комплекснија, као на оном Хунтеру НОВО на Форуму. Шта добијеш на мосту изгубиш на ћуприји- шта да ти кажем. Све иам своје!
Шлосер- Број порука : 79
Страна 1 of 1