Нови авион за нас!
2 posters
Страна 1 of 1
Нови авион за нас!
Но, па шта мислте данама треба који нови авион у будуће Ја мислим д анова верзија МиГ29 била би супер! Мађари су изнајмли грипен ал жао што одлазе нјихови миГ 29. Супер су! Шта кежете?
Атила- Број порука : 44
Re: Нови авион за нас!
миг-29 је више не производи нити ће се производити, једини преживели модел који је модеран је онај двоседи миг-35 за који србија заиста нема потребе а и скупљи је за употребу и одржавање (самим тим јер мора да има два обучена члана посаде), а такође је питање да ли ће се овај модел и производити у већим серијама јер тек треба да нађе некакво тржиште... русији мали авиони више н требају и они сада прелазе на сухојеве нове типове
знам да код нас има пуно оних који би гласали за миг-29 али су то углавном љубитељи свега што је руско без обзира колико је то нешто превазиђено или застарело јел никад не узму у обриз да сад било шта руско да би стварно вредело морало да буде и максимално опремљено и са компонентама са запада и да онда тако нешто кошта исто ако не и више него неки западни еквивалнт
грипен би био супер и таман по потребама мале земље као наша а са са њим у пакету иду неке ствари које би требало да се праве код нас у сарадњи јер је тако по закону, оно што зову офсет програм)
ако би ја могао да бирам гласао бих за мираж 2000 јер ми је нај лепши и нај бољи од свих модерних авиона, али не знам јел се уопште више производи
srpskimaketar- Број порука : 101
Локација : Бгд Срб!
Страна 1 of 1