СРПСКИ МАКЕТАРИ
Uđite na forum Srpski Maketari!

Join the forum, it's quick and easy

СРПСКИ МАКЕТАРИ
Uđite na forum Srpski Maketari!
СРПСКИ МАКЕТАРИ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Нови авион за нас!

2 posters

Go down

Нови авион за нас! Empty Нови авион за нас!

Порука by Атила 17/2/2010, 11:08

Но, па шта мислте данама треба који нови авион у будуће confused Ја мислим д анова верзија МиГ29 била би супер! Мађари су изнајмли грипен ал жао што одлазе нјихови миГ 29. Супер су! Шта кежете?
Атила
Атила

Број порука : 44

Назад на врх Go down

Нови авион за нас! Empty Re: Нови авион за нас!

Порука by srpskimaketar 18/2/2010, 02:42

миг-29 је више не производи нити ће се производити, једини преживели модел који је модеран је онај двоседи миг-35 за који србија заиста нема потребе а и скупљи је за употребу и одржавање (самим тим јер мора да има два обучена члана посаде), а такође је питање да ли ће се овај модел и производити у већим серијама јер тек треба да нађе некакво тржиште... русији мали авиони више н требају и они сада прелазе на сухојеве нове типове
знам да код нас има пуно оних који би гласали за миг-29 али су то углавном љубитељи свега што је руско без обзира колико је то нешто превазиђено или застарело јел никад не узму у обриз да сад било шта руско да би стварно вредело морало да буде и максимално опремљено и са компонентама са запада и да онда тако нешто кошта исто ако не и више него неки западни еквивалнт

грипен би био супер и таман по потребама мале земље као наша а са са њим у пакету иду неке ствари које би требало да се праве код нас у сарадњи јер је тако по закону, оно што зову офсет програм)

ако би ја могао да бирам гласао бих за мираж 2000 јер ми је нај лепши и нај бољи од свих модерних авиона, али не знам јел се уопште више производи cyclops
srpskimaketar
srpskimaketar

Број порука : 101
Локација : Бгд Срб!

Назад на врх Go down

Назад на врх