Pitanje za moderatore!
2 posters
Страна 1 of 1
Pitanje za moderatore!
a sto moderatori na svakom postu oftopikuju a administrator ih neopominje a mene ste opomonjali a bio sam u pravu. vi ste neki klan i zajebavate ostale
Suhoj PAK-FA- Број порука : 24
Локација : Bukovac
Re: Pitanje za moderatore!
Веома ти напоран и деструиктиван, вероватно су те твоји другари са Куртка добро подмазали да стално провоцираш да би ти ми брисали и цензурисали поруке. Од старта си почео безобразно и не бирајћи речи. И поред опомена ти не прекидаш.
Сам си написао да желиш да одеш са форума али си и даље ту и провоцираш. Ти си већ трећи такав у кратком времену постојања овог форума, али су претходна два члана бар поштено отишла (уз мање или више деструкције).
Захаљујући свом упорним раду зарадио си први бан овог форума на 7 дана, живели успео си у својој намери!
Сам си написао да желиш да одеш са форума али си и даље ту и провоцираш. Ти си већ трећи такав у кратком времену постојања овог форума, али су претходна два члана бар поштено отишла (уз мање или више деструкције).
Захаљујући свом упорним раду зарадио си први бан овог форума на 7 дана, живели успео си у својој намери!
Страна 1 of 1