Poleteo PAK-FA , izgledi da ga Srbija nabavi???
+4
kole
Admin
Шлосер
Potemkin
8 posters
Страна 1 of 1
Poleteo PAK-FA , izgledi da ga Srbija nabavi???
Pre desetak dana je poleteo PAK-FA, nevidjeni-nevidljivi ruski lovac.
Nadajmo se da ce u skoroj buducnosti zaparati srpskim nebom, sa nasim takovskim krstom na krilima.
Nadajmo se da ce u skoroj buducnosti zaparati srpskim nebom, sa nasim takovskim krstom na krilima.
Potemkin- Број порука : 18
Re: Poleteo PAK-FA , izgledi da ga Srbija nabavi???
Даће Бог, да га видимо на јубилеј Устанка 2014 изнад Шумадије, тј. невидимо јер је невидљив
Како глупи американци краду дизајн - Раптор је исти.
Како глупи американци краду дизајн - Раптор је исти.
Шлосер- Број порука : 79
било би одлично, мада ко зна да ли ће бити пара и да ли ће мо моћи да га купимо
а можда нам руси дају и пар ескадрила онако братцки како су нам и до сада давали ствари
а можда нам руси дају и пар ескадрила онако братцки како су нам и до сада давали ствари
bilo bi dobro kada bi to kupili, treba para za to a gledao sam neku emisiju na B-92 koliko su para potrosili na vagone i lokomotive a nista od toga nije valjalo, neke papire su falsifikovali i tako uzimali i krali pare, zamislite da se to nije radilo, mogli smo makar neke polovne migove 29 za te pare da uzmemo a mislim da nam je ovaj pak-fa nedostizan i po ceni i kasnije treba obuciti pilote koji ce njime leteti i osoblje na zemlji koje ce ga popravljati.
U ruse se nebi previse uzdao jer da su nam neka braca ne bi onako otisli sa aerodroma u pristini i ostavili ga amerikancima a za vreme bombardovanja bi nam poslali moderne sisteme za protvavijonsku odbranu a oni su samo cutali i gledali svoja posla, razocarali su me a verovao sam u to prijateljstvo izmedju nas a i vera nam je ista i koreni su nam isti.
U ruse se nebi previse uzdao jer da su nam neka braca ne bi onako otisli sa aerodroma u pristini i ostavili ga amerikancima a za vreme bombardovanja bi nam poslali moderne sisteme za protvavijonsku odbranu a oni su samo cutali i gledali svoja posla, razocarali su me a verovao sam u to prijateljstvo izmedju nas a i vera nam je ista i koreni su nam isti.
kole- Број порука : 55
Ми смо их и научили Хришћанству, нису они ништа пре тога имали. Коле, не бих се сложио сасвим да нам нису ништа послали - Слушао сам ја аналитичара Радића између редова на телевизији. Руси на Слатини само чекају - танкују супертајне бомбардере још увек. Траје пуњење, јер су велики.
одлично изгледа ма да му је нај глупље име, одакле им идеја да га назову пак-фа?
зашто није лепо неки су-50 или су-55!
једва чекам да га руси офарбају јер руси имају убедљиво нај луђе шеме фарбања
ко зна коју су све електронику и радаре убацили, ја сам начуо да има дупло већи долет од амера ф-22 као и да има нај моћнији радар тренутно на свету - или ће тек да има такав радар то баш нисам добро чуо!
зашто није лепо неки су-50 или су-55!
једва чекам да га руси офарбају јер руси имају убедљиво нај луђе шеме фарбања
ко зна коју су све електронику и радаре убацили, ја сам начуо да има дупло већи долет од амера ф-22 као и да има нај моћнији радар тренутно на свету - или ће тек да има такав радар то баш нисам добро чуо!
srpskimaketar- Број порука : 101
Локација : Бгд Срб!
Чекај, није сигурно да је то баш Сухој! Можда је и то део обавештајне игре. То ПАК лако може бити Петљаковове Авио Конструкције, мало се шалим. Свака част на теми!
да не офтопикујем много - што се мене тиче могли би смо и неке рафале да набавимо, па да покупимо мало технологије са њега и завршимо онај НА тј. Нови Авион пошто је он ионако мали рафал
srpskimaketar- Број порука : 101
Локација : Бгд Срб!
taj NA stvarno strava izgleda, video sam model tog aviona na stalku i deluje impresivno, steta sto nije bilo para pa da se napravi bar jedna eskadrila pre raspada sfrj a mislim da sam u nekom starom broju aerosveta kojeg je moj brat davno kupio na nekom buvljaku video neke crteze jugoslovensko novog helikoptera koji lici na pumu
kole- Број порука : 55
Амери су скркали грдне паре да развале Југославију, јер би им Н.А. однео светцко тржиште за трен ока за њихов Ф-16 у који су скркали грдне паре. Жалибоже!
ti ameri su zlo sve go cijonista i mason kazem vam ja pa eto ako je taj naavijon bio tako dobar onda nije ni cudo da su skenjali jugu tako oni sa svakim ko imje konukurencija eto sad su tojotu i hondu namerno ugrobarili
podmetnuli im fals delove iz kine a vlasnici ameri i izraelco pise na guuglu
BenitoM- Број порука : 61
GARMIN има страва навигације, тосу стављали наши!
batali to sine ameri odma vide gde je avijon ako ima tu sat navigaciju
ukljuce guugle i znaju gde su nam svi avijoni koji lete
ukljuce guugle i znaju gde su nam svi avijoni koji lete
BenitoM- Број порука : 61
http://russianwings.org/forum/viewtopic.php?f=8&t=6420&st=0&sk=t&sd=a&start=60
12 str na temu o PAK FA
P.S. Posto nikakvi MiG-29 nisu placeni nisu nam nista Rusi ni duzni
12 str na temu o PAK FA
P.S. Posto nikakvi MiG-29 nisu placeni nisu nam nista Rusi ni duzni
Zoro- Број порука : 2
Руси су нам испоручили шта су нам испоручили, и ту више нема шта да се дода.
Ја сам чуо да сад од бомбардовања имамо и протиавионску одбрану са С300. То су причали у мом крају после бомбардовања.
Кажу да Американци намерно неће да признају да смо им много авијона оборили са том противазушном.
Кажу да Американци намерно неће да признају да смо им много авијона оборили са том противазушном.
Jasim- Број порука : 24
Локација : Багрдан
Страна 1 of 1