Макетарски форуми
+2
BenitoM
Шлосер
6 posters
Страна 1 of 1
Макетарски форуми
Ред је да се окачи и адреса макетарског форума Кутак, нисам тамо, али ми друг каже да много секу. Неко крије истину и даље, нису валда војне тајне фарбањe авиона? Додуше, тај мој друг је баш посебан фрик, нема длаке на језику.
www.maketarskikutak.com
www.maketarskikutak.com
Шлосер- Број порука : 79
Re: Макетарски форуми
znam neke likove tamo ali cim neko nesto pametno napise odmah obrisu jer su fol neke face a luzeri sve, moj ortak se ispisao bole ga da se sa jajarama
smara kaza cu mu da se upise ovde na forumu
smara kaza cu mu da se upise ovde na forumu
BenitoM- Број порука : 61
Боље да си нешто научио са Кутка него да спамујеш. То је одличан макетарски форум и добор је да бришу глупости које се пишу, прочитај неколико топика тамо па да видиш шта је квалитет, како чланства тако и макета.
aerodinamik- Број порука : 53
Мени се исто не допада много тај Кутак, то су све као нека елита и само се праве паметни, и не може човек да пише шта мисли. Све мора да буде по њиховом.
Али добро што више форума то боље!
Видећу да се огласимо и тамо па да нам пређу чланови одатле
Али добро што више форума то боље!
Видећу да се огласимо и тамо па да нам пређу чланови одатле
Више форума и више мишљења неће да шкоди! Кутак је супер само мало има проблема са модераторима, који себе схватају сувише озбиљно, мада и тамо се деси да има непотизма, некима скоро све пролази а неке, пак, одмах цензуришу. Хајде да видимо, можда овде нешто буде другачије.
http://www.vokabular.org/?lang=sr&search=nepotizam&Submit=%D0%A2%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B8
došo mi je komšija naposo i pokazao mi. A? hahahaha :bball:znao da ima neke veze sa papom
došo mi je komšija naposo i pokazao mi. A? hahahaha :bball:znao da ima neke veze sa papom
Атила- Број порука : 44
stae ovo slagalica il milojoner,a muhahaha
pisi bez tih hrvackih izraza alo bre da se svi razume mo
pisi bez tih hrvackih izraza alo bre da se svi razume mo
Ево сада неће да пусте човека на Кутак не пуштају му пријаву!
Ето вам не потизам 100%
Али нећемо да се љутимо јер смо ипак нека конкуренција, тамо су са диктатуру а ми смо за слободу
Ето вам не потизам 100%
Али нећемо да се љутимо јер смо ипак нека конкуренција, тамо су са диктатуру а ми смо за слободу
stoposto je onaj ajrodinamik drukao coveka tamo pa nece sada da ga puste neka jos smo jaci
Грешиш БенитоМ, немам никакве везе с Кутком.
MARINKO- Број порука : 14
Локација : Beograd, Stari grad
Страна 1 of 1