СРПСКИ МАКЕТАРИ
Uđite na forum Srpski Maketari!

Join the forum, it's quick and easy

СРПСКИ МАКЕТАРИ
Uđite na forum Srpski Maketari!
СРПСКИ МАКЕТАРИ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Skidanje knjiga i filmova KrilaSrbije

+3
Admin
aerodinamik
No1
7 posters

Go down

Skidanje knjiga i filmova KrilaSrbije Empty Skidanje knjiga i filmova KrilaSrbije

Порука by No1 11/2/2010, 00:26

Jel ima neka dobra dusa da mi skenira i postavi na server jednu zanimljivu srbsku knjigu "Krila Srbije" znalci mi kazu da je tio apsolutna biblija srbske avijacije i da se mora imati a ja para nemam da dam toliko sto evritja pa ako neko moze ja bi naravno platio pivo spricer kafu sta trazi za to da mi skenira i postavi na rapidshare jedino mi nije jasno da nema neki srbin da napise tu knjigu nego neki Cigla ko je taj odakle po imenu Boris mozda je nas brat rus ali rusi cigla kazu kirpich a ne cigla pa ne znam ali neka nema veze samo nek je napisana i ja bi bas voleo da je procitam i pravim prave srbskemakete evo vidim ima neki PDEF ali nije celo neko se zezao pa navatao ljude da skinu ali opet vidi se sta je sadrzaj knjige
No1
No1

Број порука : 38

Назад на врх Go down

Skidanje knjiga i filmova KrilaSrbije Empty Re: Skidanje knjiga i filmova KrilaSrbije

Порука by No1 11/2/2010, 00:29

Zaboraviosam da stavim sliku i linak ka tom PDEFu evo ovo je ta knjiga koju zelim pa ako neko moze nek mi ucini, ucinicu i ja nekome ako trazi ljudi smo sto se nebi pomagali.
Skidanje knjiga i filmova KrilaSrbije Krila-srbije-download
ovoje link ovdi
http://wingsofserbia.com/pogledajte
No1
No1

Назад на врх Go down

Skidanje knjiga i filmova KrilaSrbije Empty Re: Skidanje knjiga i filmova KrilaSrbije

Порука by aerodinamik 11/2/2010, 00:35

То што ти тражиш је чиста ПИРАТЕРИЈА! Sad
aerodinamik
aerodinamik

Број порука : 53

Назад на врх Go down

Порука by No1 11/2/2010, 00:47

A ti aerodinamicaru ako nisi skinuo nikadnista sa weba onda mi se potpisi a ako jesi onda da cutis bre zar 7000 dinara da dam za jednu knjigu makar i tako veliku i tesku skidao sam ja i vece knjige od nje pa se niki nije bunio ni pod razno negi ti si izgleda neki nadrndani covek i samo kritikujes od kako si stigao na forum a stiogao si posle mene eto ja imam i manje postova od tebe a nikoga nisam napadao a ti samo nesto filozofiras u svakom stvo postu nego ako mozes pomozi ako ne mozes cuti kaze moj cale on je covek ko gromada i znam da je to u redu ako nemas novaca da kupis sto da ne skines za dzabe ako je neko vec stavio jel tak -tako je i tacka.
No1
No1

Назад на врх Go down

Порука by Admin 11/2/2010, 00:50

Не знам шта да кажем око књига, ја сам онако пола-пола по тој теми. Једино што је та књига много велика и дебела па заузима много места на полицама и зато није практична Sad
АЛи јесте Српска и кажу да је добра, не знам шта да кажем
Admin
Admin
Admin

Број порука : 121
Локација : Београд

http://srpskimaketari.nstars.org

Назад на врх Go down

Порука by kole 11/2/2010, 00:57

a zasto ti koji pisu te knjige neuzmu u obzir da ovde ljudi nemaju ni za ono sto im treba preko dana da zive a ne da daju velike pare na te knjige, mislim da bi barem domaci autori trebali dase malo razmisle oko toga jer i oni zive ovde i znaju kakko nam je svima, trebali bi biti barem za domace trziste jeftiniji jer je to nase vazduhoplovstvo i deo nase zajednicke istorije koja se mora svima nama pruziti a ne e da tako neko ima monopol na nju i da tako jos zaradjuje na necemu sto je zajednicko
trebalo bi bar te nase srbske knjige za srbske maketare da budu jedfinije a za strance ko hoce da zna nesto o nasem vazduhoplovstvu onda to i treba da plati zato sto to blago se iznosi iz srbije i pokazuje njima preko
trebalo da mi maketari napravimio jedan klub za celu srbiju i da smo svi slozni i da imamo kartice kao clanovi tog kluba i da onda domace knjige zato sto smo ljubitelji tog imamo sa popustom a to bi bilo lepo i da se uradi za makete i za pribor isti tako sa popustom
kole
kole

Број порука : 55

Назад на врх Go down

Порука by aerodinamik 11/2/2010, 01:05

Да је скупа - скупа је. А да је јефтинија за странце - и то се може десити. Баш ме брига за капиталистичку нато-багру која нас је бомбардовала, за њихова права и дела, слободно скидај све што стигнеш, али ово је ипак НАШЕ и немој да ми СРБИ будемо себи највећи непријатељи и лопови.
Организујте се па се распитајте, можда добијете попуст на књигу.

А ти Но1, научи да пишеш, каучи да користиш зарез и тачку, велико слово и остале благодети нашег Српског језика. Грешке у куцању су једно, али ово није СМС, па поштуј Србију, Правопис и Устав.
aerodinamik
aerodinamik

Назад на врх Go down

Порука by No1 11/2/2010, 01:14

Mnogo si pametan, ti ce mi zabranis da kucam kako hocu.
Kucam 80 znakova u minutu na SMS-u, a i ovde vidim da me razumete.
Vidis da znam kako treba, samo me mrzi da lupam tacke i zareze, ovako sam brzi .
No1
No1

Назад на врх Go down

Порука by Admin 11/2/2010, 01:15

Да сви се разумемо кад пишемо српски, док нам га не укину Mad
Admin
Admin
Admin

Број порука : 121
Локација : Београд

http://srpskimaketari.nstars.org

Назад на врх Go down

Порука by aerodinamik 11/2/2010, 01:24

Ко ће да га укине?! Они издајници нашминкани у оделима? Банда!

Браво, Но1, видиш да може кад хоћеш. Нема потребе да будеш брз, тејк ит иииизи. Very Happy
aerodinamik
aerodinamik

Назад на врх Go down

Порука by Атила 11/2/2010, 01:57

jeste upravuste
Атила
Атила

Број порука : 44

Назад на врх Go down

Порука by Шлосер 11/2/2010, 02:15

Атила, уз сво поштовање, вероватно имаш неке линкове ка мађарским часописима? Предпостављам да можеш да нам преводиш повремено неке интерестне бројеве?

Иначе се слaжем да Српске књиге треба куповати, а неделити по вебу. Ипак је ова скупа превише. Треба Србин да гладује да би читао?
Шлосер
Шлосер

Број порука : 79

Назад на врх Go down

Порука by Атила 11/2/2010, 02:18

Атила
Атила

Број порука : 44

Назад на врх Go down

Порука by ???? 11/2/2010, 02:22

Skuuuuupo usi otpadaju!!!

????
Гост

Назад на врх Go down

Порука by BenitoM 11/2/2010, 03:45

sto je to tako skup da nije biblia?????
BenitoM
BenitoM

Број порука : 61

Назад на врх Go down

Порука by Sponsored content

Sponsored content

Назад на врх Go down

Назад на врх