PRONTO lakovi
5 posters
Страна 1 of 1
PRONTO lakovi
citao sam da mnnogi maketari koriste pronto lakove za lkakiranje maketa i da kazu da su dobri, ja sam ih trazio u merkatoru i preko deksi co. ali oni kazu da to nemaju imaju samo rivel sjajni i mat lak, da to ne uvoze ali da ce pitati tamo gde oni narucuju makette i pribor za uvoz u srbiju
kole- Број порука : 55
Re: PRONTO lakovi
То нисам никад користио, кажу људи на Кутку да су оригинални Амерички другачији и бољи него овај што се код нас продаје. Значи опет нам уваљју своје прљаве технологије!
aerodinamik- Број порука : 53
Ja koristim onaj splavim ćepom. superje!i pre dikela i poslepreko njih.super je. jeste
Атила- Број порука : 44
a gde taj lak kupujes atila
ja sam trazio tu gde se makete prodaju a oni nisu culi za njega
ja sam trazio tu gde se makete prodaju a oni nisu culi za njega
kole- Број порука : 55
Pau Szegednu u Kori a vidio sam i kod nasa li s zelenim ćepom.u merkatoru
Атила- Број порука : 44
nakojoj polici to stoji kako ga koristim
BenitoM- Број порука : 61
Ја их уопште ништа не разликујем све ми те канте изгледају исто, не знам какв им је то глупи дизајн!
Боље да су канте другчије фарбали а не глупе чепове ко то може све да запамти, па још кад питам у самишу они ме тамо само бело гледају
Једном сам нашао једнан Пронто и купио па сам га пресуо у велику теглу од краставаца (празну наравно ахахаха ) али сам се саплео и та ми се тегла разбила и просуо ми се сав Пронто!
После је то место у кући било годину дана клизаво ко да је клижалиште, чак се и мој мачор Мицко ту саплитао и клизао у радијатор
Боље да су канте другчије фарбали а не глупе чепове ко то може све да запамти, па још кад питам у самишу они ме тамо само бело гледају
Једном сам нашао једнан Пронто и купио па сам га пресуо у велику теглу од краставаца (празну наравно ахахаха ) али сам се саплео и та ми се тегла разбила и просуо ми се сав Пронто!
После је то место у кући било годину дана клизаво ко да је клижалиште, чак се и мој мачор Мицко ту саплитао и клизао у радијатор
Страна 1 of 1