Акција пријављивања !
5 posters
Страна 1 of 1
Акција пријављивања !
Да обавестимо садашње чланове да смо данас спровели малу акцију рекламирања нашег форума и поставили смо оглас на још пар других форума, а такође смо послали пар десетина е-маил порука по случајном узорку из једне макетарске е-мејл баз коју смо добили.
Такође је ред да овде јавно нагласимо да нам на форум Макетарски Кутак није изгледа дозвољен приступ јер нашег члана и покретача Милоша тј. Српскогмакетара тамо не желе и неће да му признају регистрацију
Тек да се зна колико нас се плаше !!!
али шта нас брига ми имамо наш слободарски пут хахахаха
Такође је ред да овде јавно нагласимо да нам на форум Макетарски Кутак није изгледа дозвољен приступ јер нашег члана и покретача Милоша тј. Српскогмакетара тамо не желе и неће да му признају регистрацију
Тек да се зна колико нас се плаше !!!
али шта нас брига ми имамо наш слободарски пут хахахаха
Re: Акција пријављивања !
И Че и Фидел сусе с јахтом наје*али кеве Баптисти, па гдеје он сад! Нема га?
Шлосер- Број порука : 79
ма то само говори о њима, лепо су се уплашили конкуренције јер знају да ће пола ћланова одма да пређу овде где могу да пишу шта хоће и како хоће
о нама ће наша дела да говоре и људи ће сами да нађу пут овде у слободну зону али би било добро када би неко макар илегално тамо пустио информацију о нашем форуму
о нама ће наша дела да говоре и људи ће сами да нађу пут овде у слободну зону али би било добро када би неко макар илегално тамо пустио информацију о нашем форуму
srpskimaketar- Број порука : 101
Локација : Бгд Срб!
Ево ја сам се пријавио и мислим да је овај форум за све нас права ствар. био сам и ја тамо на том кутку али су ме обрисали после две поруке јел сам питао све модераторе дса ми објасне нешта птреко привеатне поруке, али ми нису рекли, па кад сам се побунио-фијууууууууу
Petrasin- Број порука : 28
Локација : Borcha
Ма овде је врх видим ја одма! Све опуштени људи и ти разговори де свако може да каже шта оће без да се одма брише!
Petrasin- Број порука : 28
Локација : Borcha
Ево званично је затворена акција пријављивања јер сам послао мејлове на све адресе које сам добио па ће мо видети колико ће се људи пријавити
Надамо се пуно и да ће се пуно и писати интересантних ствари
Надамо се пуно и да ће се пуно и писати интересантних ствари
чини ми се да смо били мало превише отворени код пријављивања па сад имамо ове убачене провокаторе са клонираним ип адресама тј. по два члана 'зову' са истог броја...
ако, ако, додаиће им па ће се вратити у онај свој тор где сви морају да исто мисле
ако, ако, додаиће им па ће се вратити у онај свој тор где сви морају да исто мисле
srpskimaketar- Број порука : 101
Локација : Бгд Срб!
Страна 1 of 1