Нови модератори!
3 posters
Страна 1 of 1
Нови модератори!
Поздрав чланству
Пошто смо у првих не пуну недељу дана већ имали једног убаченог провокатора који је искористио овај наш почетни пробни период сада смо морали да убрзамо организацију. Једна од одлука је да се повећа број модератора за сваки случај тако да скоро увек буде неко при руци.
Изабрано је неколико врло различитих чланова да би показали како смо демократичан форум и како овде не влада једно умље као на свим другим форумима.
Посебан поздрав нашем за сада најстаријем члану Аеродинамику који је пристао да нам буде модератор и глас разума јер иначе не одобрава нашу превелику слободу, хахахаха
толико за сад до следећег обавештења уживајте
Пошто смо у првих не пуну недељу дана већ имали једног убаченог провокатора који је искористио овај наш почетни пробни период сада смо морали да убрзамо организацију. Једна од одлука је да се повећа број модератора за сваки случај тако да скоро увек буде неко при руци.
Изабрано је неколико врло различитих чланова да би показали како смо демократичан форум и како овде не влада једно умље као на свим другим форумима.
Посебан поздрав нашем за сада најстаријем члану Аеродинамику који је пристао да нам буде модератор и глас разума јер иначе не одобрава нашу превелику слободу, хахахаха
толико за сад до следећег обавештења уживајте
Re: Нови модератори!
sda vidim opemenu meni sta sam ja sada uradio e pa nece moci lokovanje tema i teror a kao slobodno forum nista palim niste kul
slobodno brisite moj profila arivederci
slobodno brisite moj profila arivederci
BenitoM- Број порука : 61
Како желиш али неће још бити брисања и бановања како смо и објаснили. Ти ако не желиш не посећуј више форум или ако желиш ти мало промени приступ и решена ствар. До даљњег хахахаха
Benito, samo zujis ko pcelica i ubadas.
panzer- Број порука : 27
Страна 1 of 1