Поздрав од Тање
+2
divvac
Атила
6 posters
Страна 1 of 1
Поздрав од Тање
Желим форуму да заживи, дуго, дуго поживи и заувек остане таквим каквим се тренутно декларише (слободан)!
Имам мало времена за макетарење (успех је ако накупим 2 сата недељно) а склапам све што је руско. Због става, ћирилице и политичке некокректности непожељна сам на осталим домаћим макетарским форумима.
Поздрав
Тања (Бродски мали, С.П. Королев)
Имам мало времена за макетарење (успех је ако накупим 2 сата недељно) а склапам све што је руско. Због става, ћирилице и политичке некокректности непожељна сам на осталим домаћим макетарским форумима.
Поздрав
Тања (Бродски мали, С.П. Королев)
????- Гост
Re: Поздрав од Тање
Поздрав Тања! И ја имам исте жеље,јер исто желим макетарски форум без забране! СЛОБОДНИ ФОРУМ-СЛОБОДНА СРБИЈА!
divvac- Број порука : 10
Локација : Панчево
поздрав и добро дошла ето нам већ другог женског члана
ево овде може свако да пише како хоће или ћирилицом или латиницом чак нам је и цео форум са менијима мало ћирилица мало латиница мало српски мало енглески
нема руски до душе ал то већ није до нас ...
жеља и идеја иза форума јесте да буде баш такав од свега помало и да свако може не сметано да се искаже и каже шта хоће и како хоће
ево овде може свако да пише како хоће или ћирилицом или латиницом чак нам је и цео форум са менијима мало ћирилица мало латиница мало српски мало енглески
нема руски до душе ал то већ није до нас ...
жеља и идеја иза форума јесте да буде баш такав од свега помало и да свако може не сметано да се искаже и каже шта хоће и како хоће
srpskimaketar- Број порука : 101
Локација : Бгд Срб!
Е добродошла! Ја сам шампион политичке некокретности
Petrasin- Број порука : 28
Локација : Borcha
Dobro dosla Tanja.
Brodski mali? Mislim da sam negde na nekom forumu video jedan tvoj projekat u radu. Neki sovjetski avion.
Brodski mali? Mislim da sam negde na nekom forumu video jedan tvoj projekat u radu. Neki sovjetski avion.
panzer- Број порука : 27
Женски члан па непожељан? Па какви су то форуми, да не воле они тамо само мушко друштво?
Ето само мало да се чича нашали, а теби добродошлица.
Ето само мало да се чича нашали, а теби добродошлица.
aerodinamik- Број порука : 53
Similar topics
» Поздрав
» Поздрав свима
» Поздрав за све Од петрашина
» Поздрав од новог члана
» поздрав од Админа тј. КилБила тј. Немање!
» Поздрав свима
» Поздрав за све Од петрашина
» Поздрав од новог члана
» поздрав од Админа тј. КилБила тј. Немање!
Страна 1 of 1