revell tie-interceptor
3 posters
Страна 1 of 1
Re: revell tie-interceptor
А што си потапо делове у тај Мусколо за рерне??
Много добро изгледа, потсетило ме на оно кад је бијо рат 99 па су давали на ТВ Стар Њарс са знаком ваздушне опасности на екрану!
А и постоље је врх сам се несећам да су у домаћој радиности правили вунене џемпере са овим знаком мада бих било лепо
Много добро изгледа, потсетило ме на оно кад је бијо рат 99 па су давали на ТВ Стар Њарс са знаком ваздушне опасности на екрану!
А и постоље је врх сам се несећам да су у домаћој радиности правили вунене џемпере са овим знаком мада бих било лепо
AirSrba- Број порука : 23
Локација : Београд
muskulo za rerne!teeeska hemija koja se koristi za skidanje boje na nitro bazi!postupak je sledeci :stavis maketu u najlon kesu,poprskas maketu da je pena prekrije i kesu vezes da bi se ono unutra lepo potparilo narednih nekoliko sati...vadis maketu iz kese i pod tekucu vodu+malo sapuna i operes!boja kao rukom odneta bez nagrizanja plastike!
napomena:prozirne delove NE tretirati ovom metodom inace kanta!
napomena:prozirne delove NE tretirati ovom metodom inace kanta!
????- Гост
zar nitro boja ne jede plastiku ja sam cuo da se farbaju makete sa uljanim bojam
Suhoj PAK-FA- Број порука : 24
Локација : Bukovac
Зар треба да их гураш у Мускуло ове фарбане макете, она њихова боје је толико танка и не приметљива да изгледа ко да је палстика те боје, можда је доста само да прајмерујеш добрим прајмером па удри у ново фарбање
pa mozda cisto radi panelizacije!vise slojeva boje popuni kanale pa je kasnije teze uraditi tehnike kao sto je pranje ili post sencenje...
????- Гост
Similar topics
» Revell Sd. Kfz. 234/2 1/76
» Obi-Wan's Eta-2 Revell
» Harvard T-6 Revell 1:48
» alpha jet Revell
» Revell Krup Protze 1/76
» Obi-Wan's Eta-2 Revell
» Harvard T-6 Revell 1:48
» alpha jet Revell
» Revell Krup Protze 1/76
Страна 1 of 1