Moja druga maketa Fantom F15 Igle, Academu
+2
kole
No1
6 posters
Страна 1 of 1
Moja druga maketa Fantom F15 Igle, Academu
Ovo mi je druga uradjena maketa Igle od Academyja, malo sam se zaigrao sa secenjem pa sam isekao i sve pokretne delove repa i krila.
Ovde sam vec imao ravell boje i cetkice i lak, pa sam malo bolji rezultat napravio sto i nije tesko kad se nadje sva uputstva na internetu.
Ovde sam vec imao ravell boje i cetkice i lak, pa sam malo bolji rezultat napravio sto i nije tesko kad se nadje sva uputstva na internetu.
No1- Број порука : 38
Re: Moja druga maketa Fantom F15 Igle, Academu
to je lepota naseg hobija kada moras da istrazujes pa onda po slikama da radis maketu da bije sto vise priblizio originalu, ovo je vrh sto si uradio posebno sto si sekao pokretljive delove pa ih postavio kao na pravom avionu sto tvojoj maketi daje dusu i originalnost nad maketama koje neko samo uradi pravo iz kutije, ovde se vidi prava vestina pravog maketara
bravo bravo bravo jos jednom
bravo bravo bravo jos jednom
kole- Број порука : 55
Ово је одично,Волео бих да ја могу да урадим овакву детаљност на мојим макетама.
Свака част
Свака част
Jasim- Број порука : 24
Локација : Багрдан
А јер си му лепио налепнице?
Баш ми се свиђа што си му ставио спуштене делове крила и оне делове на репу, изгледа баш ко прави!
Свака част мајсторе, само напред!
Баш ми се свиђа што си му ставио спуштене делове крила и оне делове на репу, изгледа баш ко прави!
Свака част мајсторе, само напред!
AirSrba- Број порука : 23
Локација : Београд
Браво, брависимо!!! Много му је моћна она највећа под трупна бомба! стварно си мајстор, али и за фото-графију!
Шлосер- Број порука : 79
Jesam lepio sam nalepnice ali se lose lepe debele i tvrde nece da se zalepepa sam mazao sa Karbofixom ispod razredjenim kao neki dikel set kucni i drzi evo vec trecu godinu a za slikanje sam spremio sa listovima iz sveske podlogu da bude jednakaujednacena pozadina ali mi malo pobeglo moj mobilni ima pomeren nisan za slike pa uvek slika malo ukrivo ali kupicu ja kameru pa cu opet da ga slikam na svetlu.
i da hvala hva la za pohvale ja se ne trudim mnogo ali mi jako prija i gpodi i veselim e i raduje to sto ima jos istomisljenika i znalaca koji cene trud rad i red.
i da hvala hva la za pohvale ja se ne trudim mnogo ali mi jako prija i gpodi i veselim e i raduje to sto ima jos istomisljenika i znalaca koji cene trud rad i red.
No1- Број порука : 38
Како си га сликао испао је прави ноћни ловац
Хвала што делиш своје макете са нама
Хвала што делиш своје макете са нама
Similar topics
» Moja treca maketa Fantom F 16 Soko
» Moja cetvrta maketa Avija KP
» Moja prva maketa XYHTEP HOBO
» COKO J22 OPAO maketa
» Moja cetvrta maketa Avija KP
» Moja prva maketa XYHTEP HOBO