Najbolji avioni
+11
AirSrba
Suhoj PAK-FA
Атила
aerodinamik
BenitoM
Admin
panzer
srpskimaketar
Шлосер
No1
kole
15 posters
Страна 2 of 2
Страна 2 of 2 • 1, 2
Re: Najbolji avioni
СВАКА ЧАСТ, БРАВО
Најбољи пост од почетка форума!
Ја исто волим разне макете, некад буде добра јефтина некад скупа. Ал свака макета мора да се бар мало китује.
Овде код нас буде проблем кад неко купи јефтину макету од 500 динџи па после кад мора да се китује и сређује онда кукају ко да су дали 5000 а не 500 дин.
Мене су научили да је макетарство баш у том сопственом раду, мало шмиргла, мало китовање, мало лепак, мало повуци, мало потегни, па да добијеш лепу макету на крају
Најбољи пост од почетка форума!
Ја исто волим разне макете, некад буде добра јефтина некад скупа. Ал свака макета мора да се бар мало китује.
Овде код нас буде проблем кад неко купи јефтину макету од 500 динџи па после кад мора да се китује и сређује онда кукају ко да су дали 5000 а не 500 дин.
Мене су научили да је макетарство баш у том сопственом раду, мало шмиргла, мало китовање, мало лепак, мало повуци, мало потегни, па да добијеш лепу макету на крају
MARINKO- Број порука : 14
Локација : Beograd, Stari grad
ово би требало сви ови млађи да прочитају што запиткују не озбиљна питања, браво маринко једноставно право у главу
srpskimaketar- Број порука : 101
Локација : Бгд Срб!
ех да је више таквих писања по нашим форумима где би нам сад било макетарење а не овако неозбиљно
Petrasin- Број порука : 28
Локација : Borcha
Mozda treba dopuniti spisak shopova. Dakle pored pomenutog m-hobbyja, makete se mogu pazariti i u Lavirintu(Italeri i Academy) u Goce Delceva na Novom Beogradu(a imaju i radnju na Surcinskom putu preko puta Grand kafe), zatim u Papir koloru(Airfix i ICM), Dexy-co(Revell) na vise lokacija(Sava centar, Delta city), Turbo limac(Revell)...
A posebno bih pomenuo berzu koja se odrzava svake poslednje nedelje u mesecu, u klubu Kuglas, u Djusinoj ulici, blizu Postanske stedionice.
Pozdrav
A posebno bih pomenuo berzu koja se odrzava svake poslednje nedelje u mesecu, u klubu Kuglas, u Djusinoj ulici, blizu Postanske stedionice.
Pozdrav
Био сам тамо, тамо нема НИШТА, само пар слепаца и блато!
Шлосер- Број порука : 79
Некада је Ђушина била одлична, пуно старитета и макета али је сада шит
Ваљда од када су увели оних 50 динџи за улаз то је постало прескупо место за српске макетаре познате цицијаше
Ваљда од када су увели оних 50 динџи за улаз то је постало прескупо место за српске макетаре познате цицијаше
Ma jok, makete se prodaju napolju, a stisla zima pa čekamo toplije dane
Страна 2 of 2 • 1, 2
Страна 2 of 2